Preview Mode Links will not work in preview mode

PMS-podden

Nov 24, 2016

Charlie är avstängd och gillar inte mutekänslan hon får av ssri. Jenny känner att hon har så jävla mycket att "städa upp" efter en vända i pms-träsket.🌪Det blir även återbesök hos homeopaten, nya piller, hormonskola samt jakt på en gel som tydligen ska work wonders på snippan.


Nov 16, 2016

Vi börjar med Pokémon som ledstjärna i föräldraskapet och går sen raskt vidare till bröst som pms-sväller, varför Jenny dras till alla former av undantagstillstånd och hur Charlie ser på ett år i sitt liv. Vi är på dag 24 och 26. Gaaah!


Nov 10, 2016

Jenny drömmer om ett SPA där hon kan ”starta om” efter varje ägglossning. Bäst vore om man kunde boka själslig rengöring som behandling. Charlie tar med båda barnen till ett kokhett lekland, vilket resulterar i ett lifehack som ni kan kopiera RAKT AV nästa gång ni behöver få sova.

Även senaste nytt från...


Nov 2, 2016

Vi är på helig mark aka i studierummet där allt började. 🌟 Där rotar vi runt bland läkarbesök som måste avklaras på 8 minuter, varma fötter som källa till hormonell hälsa, olivolja som smörjmedel och busscahufförer med license to informera. 🚌🗣 Vi avhandlar även den punschiga "Why not"-principen....