Preview Mode Links will not work in preview mode

PMS-podden

Dec 19, 2019

Avsnitt 119 tar er från ofrivillig övertrassering av Amex, pinsamheter i sovrummet till varför vi tycker idéer är olika bra beroende på var i cykeln vi befinner oss. Sen sammanfattar Charlie de senaste tio åren och det är fint, sorgligt, läskigt och modigt. Lite som livet!


Dec 5, 2019

 
Dag 3 kvittrar lite väl högt i örat på dag 28 vilket betyder att veckans avsnitt har en del gnista! Lägg till sekretpåminnelser, livmodertappskoll, synka ditt liv efter de fyra faserna, svartis på E18, abortgalenskap och det mjuka, stora och magiska i att våga förlåta sig själv. Enjoy kära PMS-systrar!


Nov 28, 2019

Avsnitt 117 snurrar mellan vita kränkta män i buss, bluetooth-meditation, örtleverans till våra snippor och den långa väntan på mens. Dag 22 och 26 ger en mastig mix av två längtansfulla kvinnor - snart är vi i det förtrollade landet. För att inte tala om de magiska dagarna innan ägglossning. BRING IT...


Nov 21, 2019

Avsnitt 116. Snippsauna var det här! Eller vaginal steaming eller yoni steaming eller hukbad osv. Jenny är pepp och går igång totalt på kraften i livmodern och vad som kan hända om vi verkligen tar vårt kön på allvar. Charlie snackar om hur det är att vara mamma OCH mammaman samt galenskapen i att försöka...


Nov 14, 2019

Mens och ägglossning var det här! Om ”att göra en Charlie”, dvs vara modig som fan och hoppa innan du är redo. Även tandläkar-mobbing och skillnaden mellan att tänk-känna och känn-känna. Minst ett aha-moment utlovas!